ع.ا
عنوان :

ادار و مدفوع

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
از بعداز ظهر از ادار من لخته خون و خون میاید وسوزش هم اخر ادار داره 45 ساله فکر میکنم که دو هفتهای است دستشویی بزرگ نکردم میشه راهنمایی کنید کجا بیام امروز تب هم کردم ولی الان کمی بهترم ممنون امیری از پیروزی

سلام اگه می تونید فردا صبح با شماره مطب77165616 هماهنگ کنید تشریف بیاورید مطب پیروزی

الان تا صبح داروی است من بخورم بایت سوزش ادار و مدفوع نکردن دو هفته
برای تبم استامینیفون میتونم بخورم تبم بیاد پایین اقای دکتر کرونا نیست کا انشاله

نه انشااله شیاف دیکلوفناک 100 بزن تب قطع شودو قرص سفکسیم شبی یک عدد

🙏