ف.ف
عنوان :

تغییر شیر خشک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
دختر من یک سال و 8400 وزن به علت مشکلات رفلاکس شیر خشک نئوکیت مصرف میکرده و الان بعد از یکسالگیش حدود شش روز هستش که شیر خشک آپتامیل HA استفاده میکنه که در این چند روز دچار اسهال شده و از روزی یکبار به چهار دفعه دفع رسیده با حجم بیشتر و با مشورتی که گرفتیم قرار به استفاده از شیر lf شد که از دیشب استفاده کردیم و امروز کاملا اسهال شده و تقریبا ده بار دفع داشته چه شیری براش پیشنهاد میدید آزمایش آلرژی که انجام دادیم حساسیت به کازئین هشت دهم بود.
اطراف دهان و بینی اش جوش ریز میزند که نمیدانیم به خاطر دندان در آوردن هست یا شیر چون درمیت که استفاده میکنیم بهتر میشه ولی مجدد بعد از چند روز دوباره میزنه

سلام احتمالا به خاطر مصرف شیر است از نوکیت نمیشود بک دفعه اج ا داد باید اول پپتی بدهید تا عادت کند بعد اچ ا بدهید روزی یک عدد پودر رتفلور هم بدهید تا 7 روز

سپاس از پاسخگوییتون جواب سوال دوم در مورد جوش ریز اطراف دهان و بینی که میزند درمیت که استفاده میکنیم بهتر میشه ولب مجدد بعد چند روز دوباره ظاهر میشن

علت الرژی به یک ماده عذایی یا اب دهان یا پستانک است مهم نیست همان درم اید بزنید کافی است