ف.ا
عنوان :

عمل کورتاژ تشخیصی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من 48 سال دارم پریود م کم و نامنظم بود رفتم دکتر دوفاستون تجویز کردن برای جلوگیری از یائسگی تا میخوردم پریود م منظم و عالی بود یک ماه نخوردم اول پریود نشدم سونوگرافی دادن جداره اندومتر 19 بود بعد 20 روز عقب افتادن و دل درد پریود شدم و 20 روز ادامه داشت دکتر رفتم باز گفت دوفاستون بخور خوردم 10 روز آخر پریود شدید با خونریزی شدید داشتم بعد خوب شدم الان میگن باید کورتاژ تشخیصی بدم میخوام با وجود خوردن دوفاستون من کی باید برم بیمارستان تا اثر قرص روی کورتاژ تاثیری نداشته باشه.ممنون

سلام. روزتون بخیر. معمولا بهتره 6 هفته فاصله باشه

به من گفتن صبر کنم این پریود ی بدون خوردن دوفاستون نه ،پریود ی بعدی اولین روز مناسب است ایا درسته؟
🙏