پ.ص
عنوان :

گوارش

فوق تخصص گوارش و کبد
دل پیچه و دل دردهای مکرر و صبحگاهی،با هر بار دستشویی رفتن اسهال میشم،از پاییز این حالت همراهه من بوده.
با سلام و خداقوت خدمت شما
آخر آبان ماه سال98 بدلیل مشکل هیدروسفالی جراحی مغز انجام دادم،و چند هفته بعد از ترخص متوجه شدم که دچار اسهال دائمی شده ام
پزشک معالجم ارتباطی بین این موضوع و عمل انجام شده نمیدانست،اما برخی معتقد بودند اثر داروهای بیهوشی است،یا داروهایی که میخورم.حدود 20 روز بعد عمل فنی توئین میخوردم و بعد آن 40 روز دپاکین مصرف کردم
به هر روش خود درمانی هم نتیجه نگرفتم(مصرف قرص دایمیتیکون،یدی کنل،شربت آلمینیوم ام جی و اینها..

سلام
ممکنه سندرم روده تحریک پذیر باشه
اما قبلش باید آزمایشات کامل خونی و مدفوعی انجام بدید و اگر همه چی نرمال بود میگیم روده تحریک پذیر

میدونید تو سایتها بیشتر مطالعه کنید

غذاهایی که اذیت میکنه ذو کمتر بخورید و از استرس دوری کنید
از راه دور بدون معاینه دارو دادن درست نیست

متشکرم.
لطفا آزمایشات لازم رو بگید انجام بدم،جوابشو عکس بگیرم بفرستم خدمتتون،اگر دارویی نیاز بود تجویز بشه

ما در این اپلیکیشن راهنماییتون میکنیم تا نسبت به وضعییتون آگاه بشید ولی آزمایش رو نمیشه نوشت، اونها رو وقتی حضوری به پزشک مراجعه کنید براتون مینویسن

ما هربار برای بیماری و مشکلاتمون با پزشکای این اپلیکیشن حرف زدیم برامون آزمایشهای لازم رو نوشتن و انجام دادیم و عکس آزمایشات رو براشون فرستادیم و تصمیم نهایی گرفته شد برای بیماریمون
تو این شرایط اگر امکان حضوری رفتن پیش پزشک رو داشتیم،قطعا اینجا برای بیماریمون و منشاش دنبال راه نبودیم و هزینه نمیکردیم،چون این حرفارو با یه سرچ ساده هم میشه متوجه شد
تمام جزییات لازم رو گفتیم خدمتتون،گفتین آزمایش،چه آزمایشی لازمه که انجام بشه
حیف اون پول،اطلاعاتتون به درد جرز دیوارم نخورد،شما کجا تخصص گرفتین؟!