K.S
عنوان :

تیروئید پسرم

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام و وقت بخیر.پسر من 2ساله هستن و از 1سالگی متوجه شدیم تیروئید کم کار دارن وحدود 1ساله قرص(لووکوسین 50)استفاده میکنند.سوال من این هستش که حدود 1هفته پیش برای پسرم ازمایش سیلیاک دادم(حساسیت)به منظور چکاپ.که دکتر به من گفتن یه مورد توی ازمایش پسرم بالا هستش وبأید به دکتر غدد نشون بدم،ازاونجایی که دکتر خودشون ایران نیستن وبأید 1ماه صبرمیکردم خاستم ازشما عزیزان کمک بگیرم.بشدت نگرانم.

سلام برای تشخیص بیماری سلیاک بعضی از انتی بادی را بررسی می کنیم و اگر انها مثبت باشند قدم بعدی اندوسکوپی و بیوپسی از طریق ان می باشد در نهایت با مثبت شدن بیماری با رژیم غذایی مناسب و پرهیز از گندم در غذا ها بیماری کنترل خواهد شد و جای نگرانی نیست