ح.ح
عنوان :

درددرقفسه سینه وبی حسی سمت چپ

فوق تخصص قلب کودکان
باسلام
من همسرم 28آذرماه واکسن آنفولانزا زد بعدازیک ساعت تپش قلب شدید ودرد درناحیه قفسه سینه وبا حسی سمت چپ مواجه شد ب طور خیلی شدید ولی بعدازیک ساعت باخوردن قرص پروپرانول بهترشد ولی حالت تیرکشیدن درقلبش ودرد وبی حسی هنوز بعدازدوهفته است ک همراهشه وبعضی شبها موقع خواب حالت دلشوره وتیرکشیدن درقلب و بی حسی ودرد مورمور شدن سمت چپ بدنش اتفاق می افته توروخدا یه راهنمایی کنید

سلام لطفا با توجه به شرح حال حتما به یک متخصص قلب بزرگسال و در صورت عدم امکان به یک متخصص داخلى مراجعه نمایید. دارویى را بدون تشخیص درست و بدون تجویز پزشک مصرف ننمایید.