س.س
عنوان :

درد و ورم پلک پایبن چشم سمت راست

متخصص چشم پزشکی
لطف میکنید بگید دلیل اینکه پلک پایین چشمم درد میکنه و ورم کرده چی هست؟؟ خود چشمم درد نمیکنه،قرمز نشده،سوزش و چسبندگی هم نداره اما پایین پلکم هم درد میکنه و هم قرمز شده و ورم کرده.

با سلام
احتمال زیاد گل مژه یا گرفتگی غده های چربی داخل پلک باشه
میتونین از کمپرس اب گرم استفاده کنین روزانه چندین مرتبه و هر سری حدود یک ربع

معمولا تا 2روز این کارو انجام بدین رفع خواهد شد در صورت ادامه درد حتما به همکاران مراجعه کنین

بله چشم اما آقای دکتر داخل چشم هیچ مشکلی نداره.زیر پلک ورم کرده و درد میکنه تقریبا میشه گفت گودی چشم قرمز شده و ورم داره

جای نگرانی نیست و انشاا... کمپرس اب گرم استفاده کنین رفع خواهد شد هرچقدر بتونین محل درد رو با کمپرس گرم نگه دارین زودتر رفع خواهد شد

اگر کبودی زیر پلکتون مشاهده کردین حتما نیاز به مراجعه ی حضوری خواهد بود