م.ن
عنوان :

کیست سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من ماه پیشتون اومدم برای جلوگیری از بارداری قرص یاز تجویز کردید ولی من سونو از سینه انجام دادم پیش خانم دکتر آزاد پور نشون دادم به خاطر کیست چربی که درسینه دارم گفتن سه ماه نخوری بهتره الان چه قرصی می تونم جای یاز بخورم ؟

یاز قرص ضعیفی است سونوگرافی را برای من بفرست

🙏
سلام وخسته نباشید خانم دکتر تو هیچ داروخانه ای نه قرص یاز پیدا میشه نه درسابلامیگن دیگه تولید نمیشه من چه قرصی می تونم جای اینا بخرم که مثل یاز ضعیف باشه ؟

می توانی یک ماه قرص دیگری بخوری بعد سونوگرافی پستان انجام دهید اگر کیست بدتر نشد ادامه بده

چه قرصی پیشنهاد می دید

روکین و دزوسپتیو هم قرصهای خوبی هستند

مثل یاز باید از روزراول پریود بخورم ؟

بله با اتمام بسته هفت روز بعد بستهبعدی

🙏