ا.ن
عنوان :

الوپسی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشین خانمی 31 ساله هستم از 9 سالگی دچار ریزش سکه ایی شدم و به تدریج افزایش داشت و در سن 28 سالگی کل موهای سر و ابرو ریخت ولی مژه و بدنم مو داره همه نوع درمان اعم از دیفن سیپرون ،پالس تراپی....انجام دادم و نتیجه نگرفتم الان پیشنهاد قرص روفانیب و دکتر بهم داده که ازمایش های اولیه همه سالم بودن منتهی بخاطر وضعیت کرونا بدلیل تضعیف سیستم ایمنی بدن فعلاً درمان با روفانیب و شروع نکردم و نظر شما چیه؟ روفانیب الان در شرایط کرونا خطرناکه؟ میخوام دوباره دیفن سیپرون شروع کنم ممکنه نتیجه بده؟ من در سن 30 سالگی زایمان سزارین داشتم و در ماه های اخر مو بصورت کرکی در می اومد و میریخت و الان این موهای کرکی زیاد شده منتهی تا نیم سانت میرسن میریزن علتش چیست؟ من خیلی از این شرایط ناراضی ام توروخدا کمکم کنین

با سلام و احترام
ریزش موی اره اتا بیماری خودایمنی با علت ناشناخته است تا جای ممکن از استرس دوری کنید و اگر خیلی ناراحت هستید جهت بهبود روحیه از روانپزشک کمک بگیرید
با شروع داروی روفانیب در صورت سالم بودن ازمایشات زیر نظر متخصص پوست( ازمایشات باید تکرار شوند طی درمان) موافق هستم
دیفن سیپرون هم گزینه خوب دیگری است و ممکن است با پاسخ همراه باشد