س.ش
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام اقای دکتر خسته نباشید من به دفعات با شما مشاوره کردم در یک خانواده 6 نفره 19 خرداد به کرونا مبتلا شدیم که برای من تست pcr هرچی میدادم مثبت بود بالاخره بعد از 40 روز تست pcr مون منفی شد و اینکه الان چندین بار هست دارم ازمایش پادتن ها رو میدم با کذشت 2 ماه هنوز عدد igm من مثبت هست و igg هم هی تغییر میکنه از 16 به 9 و حالا دوباره شده 13 عکس ازمایش ارسال میکنم میشه بعد 2 ماه من ناقل باشم؟ اخه 3 هفته دیکه زایمان دارم و مامانم باید بیان پیش من و ایشون دیابت دارن ایا من ناقلم؟ اصلا نمیدونم چطور ممکته دو هفته پیش igg عدد 9 باشه الان شده باشه 13
ازمایش قبلی من مربوط به 30 تیرماه هست الان براتون میفرستم
پس مادرم با خیال راحت بیان و اینکه چرت igg به جای کم شدن زیاد شده اقای دکتر
🙏

اعداد و کم و زیاد شدن آنها در آنتی بادی کووید هنوز معنی دار نشده، و جواب تست ها فعلا بصورت کیفی پاسخ دهی باید شود

🙏