م.+
عنوان :

طولانی شدن زمان پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
دختری 43 ساله هستم،دارم بیماری گواتر قرص لووکسین روزی یک عدد استفاده میکنم،امروز روز14 پریودم هست،اما پریودم تمام نشده روز 10 در حال کم شدن بود که احساس ضعف داشتم آمپول نوروبین استفاده کردم که از فردای اون روز دوباره پریودم شروع شد زیر دلم احساس درد دارم مثل روزهای اول پریود از دیروز شروع به خوردن آناناس کردم ولی فعلا تغییری نداشتم ،سال 98 و 97 یک دوره قرص دوفاستون استفاده کردم چون سه دوره فاصله بین پریودم کوتاه شده بود و طبق سونوگرافی پولیپ
داشتم که دکتر برام این قرص وتجویز کردن،الان زمان پریودم تقریبا منظم وخونریزی هم معمولی هست بغیر این دوره ،الان باید چی استفاده کنم تا خونریزی قطع بشه خیلی دارم اذیت میشم

سلام،سابقه میگرن یا فشار خون ندارید؟

سلام صبح بخیر .نخیر

اوکی،شما قرص دوفاستون 10 عدد،روزی 1 عدد سر ساعت مشخص و قرص نامروکسن هر 8 ساعت پس از غذا استفاده کنید

پس از یک هفته تا 10 روز از شروع قرص خونریزی قطع خواهد شد،در صورت عدم پاسخ اطلاع دهید

ممنون.خانم دکتر قرص نامروکسن بدون نسخه داده میشه؟ برای این احساس ضعف که پیدا کردم چه چیزی میتونم استفاده کنم؟ مصرف آناناس رو ادامه بدم؟

اوکی،قرص دوفاستون 10 عدد،روزی 1 عدد سر ساعت مشخص و قرص ناپروکسن 20 عدد هر 8 ساعت 1 عدد،بعد غذا
ظرف مدت یک هفته تا 10 روز از شروع قرص باید تموم شه.در صورت ادامه اطلاع دهید

خانم دکتر میتونم قرص آهن ،مکمل های تقویتی استفاده کنم ؟آناناس خوردنش مانعی نداره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

بله عزیزم.هیچ منعی ندارند.در صورت ادامه نامنظمی باید بررسی شوید

لطف کردین ممنون از راهنمایتون.روزتون بخیر

بله عزیزم.مانعی نداره.در صورت ادامه نامنظمی باید بررسی کامل تر صورت بگیره

🙏