ف.ر
عنوان :

هیسترکتومی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،وقت بخیر،مامان من 42 سالشه،5 تا فرزند داره و فقط آخرین زایمانش(3 سال پیش تقریبا)سزارین بوده و همونموقع هم لوله هاشو بسته،بعد از اون خونریزی بعد از عادت داشته و چند بار سونو انجام داده و ضخامت دیواره ی رحم متغیر بوده ولی آخرین بار 10 بوده (روز هفتم عادت) و کورتاژ انجام دادن و جوابش هم خوب بود(عکسشو واستون فرستادم) یعنی مشکلی نداشت ولی پزشکشون گفتن که حتی اگر خوب باشه هم هیسترکتومی میکنن که بعدا واسشون مشکلی پیش نیاد!میخواستم بدونم اگه عمل نکنه بعدا چه مشکلی پیش میاد و عوارضی که میگن چیه؟ینی ممکنه بدتر بشه؟و یا اینکه با دارو ممکنه رفع بشه و نیاز به عمل نداشته باشه؟
خودش خیلی دودله که عمل بشه یا نه! ممنون میشم راهنمایی کنید!؟

سلام عزیزم به نظر من با این سونو وجواب کورتاژ نیاز به عمل هیسترکتومی نیست خصوصا اینکه سابقه سرطانهای رحم دهانه رحم تخمدان وپستان در فامیلتون نباشه