ب.پ
عنوان :

لوزه حفره دار

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام و خیته نباشبد آقای دکتر.من خانم 27 ساله با سابقه ی برداشتن لوزه ی سوم در سال 90.آقای دکتر من مشکلی که داشتم این بود که هر چی میخوردم دهنم بو میگرفت و روی لوزه هام یه چیزایی سفیدی دیده میشد اما بعد از عمل هیچ کدوم از این مشکلاتم رفع نشد و الان به شدت دهنم بو میده اگر میشه لطفا بگین چبکار کنم و چه دارویی استفاده کنم؟

سلام. فقط لوزه سوم عمل شده؟یعنی لوزه های ته حلقتون عمل نشده؟

فکر نمیکنم آقای دکتر
چون هنوز همون مشکلاتو دارم و بهشون که مراجعه کردم گفتن دوباره باید عمل بشه
یعنی هیر از عمل با دارو نمیشه؟
چون شنیدم تهران به دوستم یه قطره دادن برای تهه حلق که حفره هارو پر کنه بازم مطمئن نیستم

بوی بد دهان علتهای مختلفی داره. یکی برگشت اسید معده هست. یه علت دیگه تمیز نبودن پرزهای جلو و عقب زبان. اگر یک سری نکات رو رعایت کنید به احتمال زیاد مشکلتون برطرف میشه. 1. هیچوقت بلافاصله بعد از غذا نخوابید 2. سعی کنید غذا رو خوب بجوید و با آرامش غذا بخورید3. مایعات زیاد با غذا نخورید. 4. پرزهای جلو و عقب زبان رو با مسواک تمیز کنید. 5. هر از چند گاهی آب نمک قرقره کنید.
معمولا مشکل حل میشه. لوزه های حفره دار خیلی بندرت باعث بوی بد دهان میشن. اینکه ترشحاتی که از اونا در میاد بوی بد میده بخاطر این هست که داخل دهان پر از باکتری هست. پس شما میتونید با رعایت این نکاتی که گفتم مقدار باکتری دهان رو بیارید پایین

آخه وقتی آب نمک هم قرقره میکنم خیلی عذر میخوام بعضی از تیکه های غذا از حلقم خارج میشه همه این کار هارم کردم باز بعد از یک ساعت مشکلم برمیگرده

آدامس نعنایی هم بهتر نکرده کار رو؟

چرا کمی ولی من مطمئن هستم از لوزه هامه وقای دکتر

مشکل اینجاست که عمل لوزه در سن شما احتمال خونریزی شدید داره. و حداقل دو هفته گلودرد خواهید داشت. ممکنه صداتون عوض بشه و غیره. بنابراین ما عمل لوزه رو بخاطر صرفا بوی بد دهان توصیه نمی کنیم

یه سری دمنوشها هم هست میتونید استفاده کنید که مشکل کمتر بشه. مثلاً دمنوش به

با دارو رفع نمیشه؟
🙏
همون موقع هم خیلی اذیت شدم 14 روز درد شدید داشتم و هیچی نمیتونستم بخوره

داروی خاصی برای لوزه یا بوی بد دهان وجود نداره راستش

اون قطره هم که فرمودید برای لوزه سوم بیشتر تاثیر گذاره

🙏