ا.ح
عنوان :

مصرف شیرخشک مانده

فوق تخصص نوزادان
لطفا راهنمایی کنید به دخترم باقیمانده شش ساعت قبل شیرخشک بجای شیر تازه دوشبدم دادم و بیست سی سی ازش خورد باید منتطر چه علائمی باسم چه کار میتونم کنم پیشگیری کنم از بروز علائم و اگر خدانکرده چیزی شد چه باید کنم

شیر خشک در چه دمایی بوده؟!دمای اتاق؟!چند ماهش هست سن کودکتان؟!

حدود 25 و دخترم 6ماهشه

نگران نباشید اگر بخواد مشکل ساز بشه معمولا در 6 ساعت اول به صورت تعوع و بعد اسهال هست.خداروشکر به خیر گذشته است

شیرخشکش شش ساعت ازدرست کردنش گذشته بود هنوز از دادن شیر خشکه خرابه 4ساعت گذشته تا الان که بخیر گذشته

نگران نباشید .مشکلی نداره

🙏