ف.ح
عنوان :

ترس از مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانوم دکتر من دخترم 26ماهش هست به میل خودش از پوشک گرفتمش اصلا دوست نداشتم تواین سن از پوشک بگیرمش .... خودش دیگه پوشک نذاشت ببندم ادارش مشکل نداره راحت خودش شلوارشو درمیاره منو صدا میکنه میره حموم ولی واسه مدفوع هزاربار منو میبره خودشو نگه میداره باگریه میگه منو ببر بیرون بهش خاکشیر م دادم حتی پشتشو باپماد چربم میکنم ولی بی فایدس خیلی ازمدفوعش میترسه جیغ میزنه . شربت انجیرم گرفتم نمیخوره... سنی نیست که تشویق رو بفهمه فوق العاده زور گو ..دارویی هست که هم خوشمزه باشه هم شکمش شل کنه که وقتی دستشویی داره خودشو نتونه نگه داره من خیلی ناراحتشم اذیت میشه کاریم نمیتونم بکنم براش... من چیکارکنم منو راهنمایی کنین شما خیلی خوب جواب سوالای مادرارو میدیدممنون که انقد مهربونین...
خانوم دکتر سوال بعدی من راجبه واکسن انفلونزا نظر شما چیه بچه ها بزنن امسال
ممنون خانوم دکتر از راهنماییتون.. بعد این پودر میتونم داخل خاک شیر قاطی کنم ....من عکس داروهارو براتون میفرستم تایید کردین استفاده میکنم...
بعد واکسن انفلونزا میزنیم بچه مثل واکسنای دیگه تب میکنه یه روز ...چند دور اون واکسن میزنن براش ببخشید
سلام خانوم دکتر این پودر درسته من تهیه کردم....
خانوم دکتر من شربت سانستول بهش میدیم ...شربت تقویتی دیگه لازم نیست درکناراین سانستول بهش بدم
بعد تاچندوقت میتونم این پیدرولاکس رومیتونم بهش بدم
یه سوال دیگه این یه قاشق غذاخوری بریزم تویک لیوان اب یا یک قاشق مرباخوری