م.ا
عنوان :

عنوان

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر ببخشید هلیکو باکتر سطح 9 در آزمایش باید به صفر برسه بعد از مصرف داروها؟؟ یا زیره 5؟؟

اخه 0 تا 5 رو نوشته بود نرمال

سلام آنتی بادی سرم معمولا پایین نمیاد برای اینکه بدونید ریشه کن شده یا نه چند تا تست میتونین انجام بدین که راحتترینش آزمایش مدفوع هستش، البته نباید قرص پنتاپرازول یا امپرازول به مدت 2 هفته قبل آزمایش نباید مصرف بشه

ببخشید آنتی بادی سرم چی هست؟؟
باید عدد هلیکو باکتر 0 باشه؟؟
🙏

آزمایشی که انجام دادین آزمایش خون بود؟

بله خون
و مدفوع

شماره 9 بود

به مدت دوهفته اموکسی سیلین و مترا و آمپرازول و بیسموت نوشتن

آزمایش خون همون سطح آنتی بادی هستش،در صورت مثبت بودن تا آخر عمر مثبت باقی میمونه معمولا.

باید عددش توی آزمایش 0 باشه ؟؟ اخه 0 تا 5 رو نوشتن نرمال

در صورت بهبود نیاز به تکرار آزمایش نیست، ولی اگر بهبودی حاصل نشه میتونین مجدد آزمایش مدفوع از نظر هلیکوباکتر انجام بدین

ممنون وتشکر

فقط اقای دکتر لطف میکنین بگین عددش توی آزمایش باید 0 باشه؟؟یا زیر 5 هم باشه نرماله؟؟

باید تو رنج آزمایشگاه باشه اگه زیر 5 نوشته نرمال یعنی زیر 5 نرماله.

🙏