م.ح
عنوان :

واکسن آنفولانزا و یکسالگی

فوق تخصص عفونی کودکان
با سلام پسر من اول مهر انشالله یکساله میشه اگر واکسن آنفولانزا گیر بیاد تو شهریور تا چند روز قبل از واکسن یکسالگی میتونه بزنه؟ واکسن آنفولانزا نوبت دوم چند روز بعد از واکسن یکسالگی میشه زد؟ تداخلی با هم ندارن؟ وزن پسرم الان نزدیک ده کیلو هست.در این مدت هفت ماه اپیدمی با هیچ فردی در تماس نبودیم چون در تهران تنها هستیم فقط با من و پدرش در تماس بوده و من هم از خونه بیرون نمیرم فقط با ماشین اونم اصلا از ماشین پیاده نمیشیم حالا اگر واکسن آنفولانزا یکی گیر بیاد اصلا فرزندم بزنه یا پدرش که با محیط بیرون در تماسه؟ اگر امکان داره یک برنامه ریزی برای زدن واکسن آنفولانزا در شهریور و مهر وواکسن یکسالگی که اول مهر باید بزنیم بهم ارائه بدین که برای فرزندم خطری نداشته باشه و میگن واکسن یکسالکی تازه ده روز بعدش تب میده واقعا نمیدونم اگر گیر بیاد چطوری میشه یک بچه در طی این چند وقته دوبار واکسن آتفولانزا و یک بار واکسن یکسالگی زد با تشکر

سلام
واکسن انفلوانزا رو از 6 ماه به بالا میتونید بزنید
تزریق همزمان منعی نداره
دوز دوم رو یک ماه بعد باید دریافت کنه ترجیحا از همون کارخانه واکسن اول
فقط این رو در نظر داشته باشید که واکسن یکسالگی حدود یک ماه بعد گاهی یک تب میده که ممکنه در بعضی کودکان کمی طول بکشه و این مسئله نیاز به کار های تشخیصی پیدا کنه و در این زمان ممکنه پزشک معالج صلاح بدونه کمی دوز دوم واکسن رو به تعویق بندازه( چون در مورد هر کودکی که تب و بیماری متوسط تا شدید« ونه خفیف » داشته باشه بهتره واکسن چند روزی تعویق بیافته)
با این حال به لحاظ علمی این تداخل باعث افزایش عوارض نمیشه
و از نظر دستورالعمل تزریق همزمان بلامانع ایت
. ترجیحا تمام افراد خانواده واکسن انفلوانزا رو دریافت کنند

از نظر دستورالعمل تزریق همزمان بلامانع است

🙏