س.ص
عنوان :

کم شدن میل به شیر و بیقراری زیاد

متخصص بیماری های کودکان
بچه ام 8ماهشه.شیر خشک ببلاک 2 میخوره.طبق فرمایش شمادو وعده غذا بهش میدم ولی چندروزیه بی نهاااایت بیقرار شده و شیر نمیخوره.به زور و باسرنگ بهش شیر میدم.شب تا صبح هریکساعت بیدار میشه و گریه.شاید در روز بتونم 400تا شیرش بدم.خیلی نگرانم.چی دستور میفرمایید؟یزد زندگی میکنم واسه همین حضوری خدمتتون نرسیدم.

سلام، چند قطره گلاب در شیر بریزید یا کمی موز یا خرما تا بهتر شیر بخوره، غذا را کم کنید تا شیر بخورد، اگر باز هم بهتر نشد داروی ریفلاکس لازم داره

سلام.دفعه های قبل هم طبق فرمایشتون گلاب و اینا رو زدم به شیرش ولی فایده ای نداشته.غذا هم دو وعده میدم یعنی کمتر از دو وعده بشه؟
رفلاکس نداره.وضع مزاجیشم خوبه.فقط بیقرار شده و شیرخوردنش کم شده.ببخشیدا ولی مامانم میگن بخاطره دندوناشه؟ممکنه برا دندوناش باشه؟اگر درسته چکار کنم؟ببخشیدا

اولویت با شیر است و غذا جنبه کمکی دارد، از کجا می دانید ریفلاکس نداره؟ ریفلاکس که همیشه با استفراغ نیست