S.S
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام وخسته نباشید آقای دکتر دختر 6 ساله ای دارم که کم وزن به دنیا آمده ولی کاملا سالم ،همیشه خیلی زود سرما میخورد و خیلی دیر خوب میشود و همیشه تبدیل به تلط میشود جوری که س
موقع نفس کشیدن صدای سینه اش به شدت احساس میشود اسپری داروهای آلرژی چرک خشک کن و.. به نظر شما من چکن تا مشکل کودکم حل شود با تشکر از شما خوبان

با سلام.شرح حال کودک شما به آلرژی بینی و البته بزرگی لوزه سوم هم میخورد.بهتره از نزدیک ویزیت بشند.برای هماهنگی میتونید به شماره منشی تماس بگیرید.*****091086