ز.ش
عنوان :

درد پا

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
پدر بنده چند هفته میشه از ناحیه پا انگشت کنا شصت پا ورم کرده همراه با درد زیاد دکتر ارتوپت بردیم عمل کردن ولی خوب نشد و هنوز ورم دارن گفتن ببرید دکتر عفونی میخواستم بپرسم این از عفونته واقعا یا چیز دیگری

سلام
اولین تشخیص بررسی و درمان عفونت ناحیه است.اگر سابقه دیابت داشته باشند بررسی و درمان جدی لازم است.