س.و
عنوان :

اعتیاد به مخدر شیشه

متخصص روانپزشکی
سلام من 5 ساله مخدر شیشه مصرف میکنم خسته شدم ولی عاشق شی شه ام دوست دارم هم بکشم هم نه یه ساعت خوبم یه ساعت بد افکار منفیم زیاده دست به همه کاری میزنم به خاطر مواد به خدا دوست ندارم میشه کمک کنید منو

سلام
ترک مواد محرک و مخدر نیازمند درمان دارویی و مشاوره ماتریکس دارد
در صورت تمایل به یک روانپزشک مراجعه نمایید تا علاوه بر دریافت دارو درمان غیر دارویی هم بشوید.