ا..
عنوان :

پارگی روبات صلیبی

متخصص ارتوپدی
درود بر شما.من یک پسر 16 ساله با قد 167 و وزن 87 کیلو گرم هستم.من سه سال پیش روبات صلیبی زانوی چپم در باشگاه پاره شد.پیش دختر متخصص رفتم و گفت باید تا سن 20 سالگی صبر کنی تا رشد قدت کامل بشه،بعد جراحی میشه.حالا دلیل اصلی پسا من به شما اینه که من قد کوتاه و البته وزن بالایی دارم.میخواهم با ورزش،رژیم غذایی،حرکات و پکیج های مختلف بلند کردن قد قد خودم را بلند کنم.با توجه به پارگی روبات صلیبی زانویم این کار تا چه حد عمریست؟ممنون از شما.

سلام
توصیه من به شنا کردن است چون انجام ورزشهای پرشی برای شما امکان پذیر نیست.
بعضی اشخاص تا سن 24 سالگی نیز رشد دارند.