ز.م
عنوان :

سلام خسته نباشید

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
ببخشید من خیلی دوست دارم حامله بشم ولی هرسری اقدام میکنم پریود میشم پریودیم هم خیلی نامنظم
روز های پریودیم از فروردین ما13شدم 2اردیبهشت ماه شدم 18اردیبهشت شدم 8خرداد هم شدم خیلی دلم میخواد مادر بشم چی کار کنم چکاپ کامل هم دادم تروئید دارم اونم رفتم دکتر بهم قرص داد گفت میتونی الانم حامله بشی چی کار کنم حامله بشم