ن.ش
عنوان :

مشکل معده و تنگی نفس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام.6 ماهه مشکل معده دارم و تنگی نفس ک نفسم عمقی در نمیاد.در حمام دچار مشکل تنگی نفس میشم.سوزی سر معده و زیر دنده دارم.بعد غذا خیلی معدم ورم داره و خیلی اروغ باید بزنم تا سر معدم خالی شه نفسم در بیاد.کاهش وزن زیادی در این شش ماه داشتم.حدود ده کیلو.قلبم مشکل نداره.انواع سونوگرافی هم دادم همه سالم.اندوسکوپی هم زمستون دادم مشکلی نداشته زخم نبوده .هیچی نشون نداده.فقط پنتو پرازول داده و کلیدینیوم سی که البته کاملا بی تاثیر.نه مشکل اعصاب دارم نه چیزی ..خواهش میکنم در مان من چیه.از تنگی نفس هر روز دچار مشکلم.من و دختر دو سالم تو خونه تنهاییم هر روز نمیتونم از کسی بخوام بیاد پیش من..20 تا دکتر رفتم.همه ویزیت میگیرن ولی تاثیری رو حال من نداشته و خوب نشدم..خواهش میکنم خوبم کنید.خسته شدم.منتظر جوابتونم خیلی زیاد.ممنون

دو بار ازمایش تیرویید انجام دادم مشکلی نداشته.پیش فوق تخصص گوارش یکی دو روز پیش رفتم گفتن مشکوک به هلیکو باکتر پیلوری هستید چون در ازمایش مدفوع معمولی ک انجام شده عفونت چرکی دیده شده و کم خونی در ازمایش خون.ممکنه تنگی نفس و درد و سوزش بخاطر هلیکو باکتر باشه؟چون بهمن سال گذشته آندوسکوپی دادم چیری نگفتن...اگر هلیکو بود ایا نباید در اندو سکوپی خودشو نشون میداد؟

سوزش شدید سر معده زیر جناغ سینه و زیر دنده.مشکل بلع آب دهان.احساس لقمه د ر گلو.تنگی نفس.نفخ معده.آروغ زیاد.کاهش وزن زیاد و بی علت طی 8 ماه.تپش قلب صبحگاهی و ضعف بدن.احساس اذیت بعد مصرف یک سری مواد غذایی مثل شیر و لبنیات.حبوبات.هندوانه. گرفتگی صدا خصوصا صبح.بوی دهان...اینا از علائم چی میتونه باشه.ایا معدم زخمه یا میکروب داره..مشکل بلع اذیتم میکنه احساس خفگی بهم دست میده.ازمایش هلیکو دادم جوابش ده روز دیگه میاد.خواهش میکنم یه درمانی بگید تا جواب ازمایشم بیاد.خسته شدم.هر روز صد بار مرگو جلو چشم خودم میبینم.غذا ک میخورم تا سه چهار ساعت اذیتم.بعدشم یهو ضعف میگیرم.
الان پنتوپرازول 20 صبح مصرف میکنم.بعد ناهارم فاموتیدین 40.فایده زیادی نداشته.خودهش میکنم کلی پاسخ ندید.

ممکنه کسی هلیکو باکتر نداشته باشه و ازمایش اینو نشون داده باشه که نداره ولی معدش زخم باشه؟جواب ازمایش من اومد .هلیکو ندارم.ولی کلپروتکتین من 291 هست که حدنصابش 200 هست .یعنی 91 ی بالاست.داروی اموزول 40 و دومپرویدون 10 بهم دادن ولی 4 روزه مصرف میکنم کوچکترین فایده ای نداشته.سر معده و زیر دندم تا پهلوم کاملا درد میکنه.ممکنه معده زخم باشه؟
من 8 ماهه دارم دکتر میرم و فایده ای نداشته .اگر سوال میکنم مطمئن باشد ضروریه که میپرسم..ادم وقتی سلامت نباشه و درد داشته باشه به هر دری میزنه..ولی خیلی دکترا فقط ب فکر پول هستن.متاسفم