f.Z
عنوان :

داشتن پولیپ رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر 27 سال سن دارم و حدود 4 ماه هست اقدام به بارداری کردم ولی باردار نشدم و با پزشک مشورت کردم و سونو دردن رحمی انجام دادم و بهم گفت پولیپ 8 میلی دارم در دیواره رحم و میخام اقدام به بارداری کنم
میخاستم بدونم نظر شما چی هست و چکار کنم ؟
تشکر

4ماه زمان کمی برای نگرانی در مورد باروری هست.و مورد پولیپ مستقل از بارداری شما نیاز به بررسی و درمان داره.