ع.ی
عنوان :

مشکل چشم

متخصص چشم پزشکی
با سلام و احترام،35 سالمه و حدود 10 ساله دیابت نوع a دارم،ورزش بدنسازی کار میکنم،از آخرین جلسه باشگاهم متوجه شدم که دیدم شفافیتش کمتر شده و تمرکزش مقداری کم شده و کمی هم درد میکرد،به متخصص مراجعه کردم و چشمم رو معاینه کرد و گفتن که هر دو چشمم مقداری خونریزی کرده و گفت دو ماه دیگه جهت معاینه مراجعه کنم،الان 10 روز گذشته چشمام درد نمیکنه اما شفافیت دیدم مثل قبله و تغییری نکرده،خودم میدونم چون با وزنه کار میکنم و فشار زیاد به خودم آوردم چشام خونریزی کرد،قندم خیلی کنترلش خوبه،خیلی میترسم،آیا بهتر نمیشم؟لطفا راهنمایی بفرمایین،ممنونم

سلام.خونریزی شبکیه از عوارض بیماری دیابت می باشد و اگر پزشک شما اینطور تشخیص داده اند،شما در زمینه دیابت دچار خونریزی چشمی شده اید که حتی در افرادی که کنترل قندخون مناسب داشته اند باز هم بعد از 10_20 سال عوارض چشمی دیابت اتفاق می افتد.لذا طبق توصیه پزشک علاوه بر کنترل دیابت به معاینات منظم چشم پزشکی جهت پیشگیری از عوارض بیشتر چشمی دیابت ،نیاز دارید.

ممنون