م.ا
عنوان :

مشکل تار دیدن پس از دراروردن عینک طبی حدید

متخصص چشم پزشکی
سلام خانم دکتر بنده متأسفانه بعد از اینکه عینک خریدم با شماره چشم راست1.75 و چپ .75 عینک رو به دکتر نشون دادم و تایید کرد الان که یه روز میگذره هروقت که عینک رو درمیارم تار میبینم ولی بعد از پنج دقیقه درست میشه و من از چهار سالگی عینک میزنم و سوال دیگه ای هم که دارم اینه که ایا من تا بیست و پنج سالگی چشم هام نمرشون صفر یا ده از ده میشه یا نه و من الان 14 سالم هست خیلی ممنونم لطفا جواب بدین

سلام.اینکه شماره عینک تجویز شده شما درست است یا نه نیاز به معاینه دارد.اگر با عینک واضح میبینید ،یکی دوهفته صبر کنید به آن عادت میکنید.در مورد اینکه نمره چشم شما در آینده صفر میشود یانه،جواب منفی است .احتمال کمتر شدن شماره چشم در بزرگسالی وجود ندارد.میتوانید بعد از بیست سالگی عمل لیزیک برای حذف عینکتان انجام دهید.

ببخشید دوباره مزاحم میشم سلام عمل لیزیک ایا معایب یا عوارضی هم داره؟

قیمتش چقدر است؟

خیلی ممنون

این عمل نسبتا عمل بی عارضه و متداولی است.هزینه آن بسته به نوع روش مورد استفاده متفاوت است.از 2/5 میلیون به بالا .