م.ا
عنوان :

کودک 13 ماهه

فوق تخصص نوزادان
سلام، پسرم 13 ماهشه با وزن 10 کیلو کلا چندوقت که اشتهاش کم بود دکتر بهش نئوزینک روزی 5 تا 6 سی سی تجویز میکرد احساس میکنم شیطون شده و هیجانی آیا نئوزینک باعث شیطنت یا خدایی نکرده در آینده باعث بیش فعالی میشه؟ میتونم سه ماه یبار یه دوره بدم یا خیر باعث شیطنت میشه؟ چون هروقت یدوره دادم غذاخوردنش خوب میشه ولی سلامت روحیش برام مهمتره لطفا راهنمایی بفرمائید

با سلام، مکمل زینک باعث بیش فعالی نمی شود حتی در بعضی مطالعات اثرات درمانی روی این بیماری داشته و به عنوان درمان مکمل توصیه شده است. موفق باشید