ا.ح
عنوان :

اورژانسی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام و احترام اقای دکتر من به توصیه شما از شهریوره بیومیل سوی رو جایگزین نعوکیت کردم شنیدم بیومیل سوی مدت طولاتی خوب نیست ایا صحت داره و اینکه من چه شیری برا پسرم جایگزین کنم ممنون میشم راهنمایی ام کنید اکثر مواد غذایی رو به پسرم میدم حتی برنج رو که چندین بار قطع و وصل کردم و باهاش مشکل داشت الان مشکلی نداره برا تغییر شیر پسر از بیومیل سوی میتونم اچ ای بدم ؟

سلام. مصرف شیر سویا قدیمی بعلت ترکیبات گیاهی خاص سویا بصورت طولانی مدت توصیه نمی شد اما چندین سال است که کارخانه های تولید شیر سویا آن ترکیبات را حذف میکنند و در حال حاضر مصرف طولانی این شیر هیچ عارضه ای ندارد با این حال شیر HA را میتوانید جایگزین آن کنید.