ر.س
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق
سلام
مامانم بیماری قلبی داره.ی سالی هست که انژیوگرافی و انژیوپلاستی انجام داده وفنرگذاشته .قرصای زیلت ی ساله مصرف میکنه.سوالم اینه که ایا برای قطع این قرصا نیاز به ارمایش داره یا نه ش؟

باسلام درمورد قطع داروی زیلت یکسال بعد از استنت فقط باید پزشکی که برای ایشون استنت گذاشتن نظر بدن باتوجه میزان تنگی بقیه ی عروق ومیزان باقی مانده ی تنگی در رگی که استنت شده