ق.س
عنوان :

عرق کردن شبانه

متخصص داخلی
با سلام خدمت دکتر عزیز
دکتر جان بنده حدود 55 روز با گلو درد شدید و سرماخوردگی به پزشک مراجعه کردم که پس از تجویز دارو و آمپول پس از مدت بکماه الحمدالله رفع گردید که در آن زمان در اطراف فک چند غدد لنفاوی متورم شد که همزمان در بازو و رانها احساس داغی میکردم که دوباره مراجعه کردم دکتر که یک آزمایش کامل و سونوگرافی گردن تجویز کرد که الحمدالله انجام دادم که خدمتتان ارسال میکنم گفت مشکل ندارید فقط کمی عفونت ادراری دارید دکتر جان الان در برخی از شب ها در خواب عرق میکنم که خیلی نگرانم کرده خواستم لطف کنید راهنمایی کنید
دکتر جان در این خصوص خدمتتون نکاتی را رو عرض کنم که بدخی اوقات درد خفیفی در ناحیه نشیمنگاه دارم و بنده دو سه سالی در قرص کلرو دیاپوکساید و آسنترا مصرف میکنم و همچنین به سفارش کلیپ مجازی دکتر سوزنچی طب سنتی روزانه در سه وعده سیر مصرف میکنم و نکته دیگری هم که خدمتتون عرض کنم که بنده بشدت انسان مضطرب و استرسی هستم وباتوجه به اینکه با موسسه خیریه همکاری میکنم وروزانه بیماران زیادی مراجعه میکنند تا انگشت پام هم درد میگیره سریع فکر بیماری بدخیم میاد سراغم لذا دکتر خواهش میکنم راهنمایی کنید
دکترجان این نکته رو بگم که دو دندان بنده پوسیده و بشدت درد میکنه و فکر کنم عفونت دارند