ع.س
عنوان :

تاتو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خسته نباشید من حدود یکسال یه تاتو روی ساق پام زدم الان حدود یکسال میگذره پوست روش نازک و پوست پوستی شده تاتو هم خراب شده نمیتونم ترمیمش کنم با تاتو زن صحبت کردم گفت اول برو دکتر بعد بیا با یه طرح دیگه کاورش کنم ، حالا باید چیکار کنم؟ عکسش هم ضمیمه کردم ، ممنونم

سلام. شما به ماده تاتو حساسیت دادید. پیشنهاد نمیکنم مجدد تاتو کنید. ترجیحا بهتر است با لیزر تاتو را پاک کنید.

پمادی دارویی چیزی نیس واسه خوب شدنش؟

ماده ای که به آن حساسیت دادید داخل پوستتان هست، معمولا با درمان از روی پوست خیلی بهتر نخواهید شد.

ضرری نداره نخوام پاکش کنم بمونه ؟ بعد این حساسیت مربوط به پوست خودمه یا ماده و طرز زدنش بد بوده؟ اگه بخوام جای دیگه تاتو بزنم مشکلی پیش نمیاد اینجوری نمیشه؟

شما به ماده تاتو حساسیت دادید. که هم مربوط به ایمنی بدن خودتان میشه و هم مربوط به ماده تاتو. شانس ایجاد حساسیت مجدد در محلهای جدید تاتو بالا است. در صورتی که ضایعه را پاک نکنید ممکن است به همین حالت باقی بماند