م.م
عنوان :

قرمزی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر. من مدتی هست که بعد از قطع رواکوتان صورتم قرمز شده بود و جوش میزد تست دمودکس دادم تراکم ش 26 بود و مثبت شد. پزشک برام شامپو پرمتیرن گیلارانکو-1 که صورتم رو باهاش بشورم و نوشتن با ژل پان ژل و محلول سولفور که به صورتم بزنم. به اضافه ماینوسایلکلین دو عدد در روز. خیلی صورتم خشک شده که فک کنم به خاطر زدن شامپو و محلول هه و حتی قرمز تر هم شده. میخواستم ببینم تا چه مدت شامپو رو به صورتم بزنم? تا بعد از عید خیلی مدتش زیاد نیس همین طور شامپو رو بزنم? و اینکه دوز مصرف ملینوسایکلین دو عدد در روز زیاد نیس? یک عددش بکنم? با این توضیح که الان صورتم نهایت یک عدد جوش بزنه و فقط قرمزه. و اینکه مدت درمان دمودکس معمولا چقدره تا برطرف شدنش?
ممنون از شما

سلام
باتوجه به مثبت بودن تست دمودکس ، آنجکس 25٪ رو شروع کنین ، مینوسیکلین رو ادامه بدین و برای کنترل قرمزی پوست ، بعد از عید بیاین برای لیزر قرمزی.

آها ممنونم. بعد برای شست و شوی صورتم از چی استفاده کنم? شامپو پر مترین خیلی صورتم رو خشک میکنه

با خانم مظاهری شرکت آنجکس تماس بگیری راهنماییت می کنن، تو پک برای شستشوی صورتت هم هست.
‭*****0912 427 9575‬

اگر بازم خشک پوستت خشکه از مرطوب کننده های پوست چرب استفاده کن.

ممنونم خانم دکتر