س.ص
عنوان :

,خارش بدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
مدت 2 هفته هست خارش در ناحیه پشت کمرم کمی در دستها و پاها دارم به پزشک مراجعه آمپول قرص ضد حساسیت مصرف کردم همچنین به توصیه دوستان شیر خشت وعرق کاسنی هم مصرف نموده ام بهتر شده ولی هنوز بعضی اوقات خارش دارم و کاملا بر طرف نشده خواستم شما هم من رو راهنمایی بفرمایید متشکرم

سایر اعضای خانواده هم خارش دارند؟بین انگشتاندخارش ندارد؟ضایعه پوستی هم دارید یا نه؟

با سلام خدمت شما خیر بین انگشتان خارش ندارم و فقط پشتم در گیر هست
سایر اعضای خانواده هم مشکلی ندارن