ع.ک
عنوان :

نفخ،مشکلات گوارشی

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر خسته نباشید من اقایی 28 ساله هستم از 15 سالگی همیشه نفخ و باد شکم دارم که همیشه خارج میشه ازم و خیلی اذیتم میکنه وقتیم 18 سالم بود بخاطر یه مسئله افسردگی شدید گرفتم از اون موقه هم اسهال هم دارم بعضی مواقع رفتم دکتر هم کلونوسکوپی هم کردم نمونه هم گرفت گفت سالمه ازمایش تیرویید و کم خونی هم دادم اونم سالم بود دارو هم خوردم از جمله پروبیوتیک اینا که تاثیر خاصی نداشت الان از امروز ریفاکسمین خریدم بخورم بنظر شما مشکل من چیه و درمانش چیه؟ باتشکر
سلام

سلام . الان دارو چی استفاده میکنید ؟

کپی آندوسکوپی و کلونوسکوپی رو بفرستید

سلام الان فقط ریفکاسمین اونم خوب نبود قطش کردم
اندوسکوپی نکردم فقط کلونوسکوپی کردم اونم گمش کردم ولی بیشتر میگفتن روده تحریک پذیر دارم
ازمایش هلیکو باکتری هم انجام دادم سالم بود
کاهش وزن ندارم اشتهامم زیاده ولی لاغرم
اضطرابمم زیاده و همیشه نفخ شکم دارم

غذاهای گازدار و حبوبات و ادویه جات غذاهای خام رو حذف کنید

غذا رو کاملا بجوید و در حجم کم غذا بخورید

وضعیت رو 2 هفته بعد با انجام دقیق امور گفته شده گزارش دهید

ممنون از شما یعنی نیازی به دارو نیست؟اون اضطرابمو چکار کنم اقای دکتر؟

باید تاثیر غذا رو حتما ببینیم

اضطراب تاثیرات گوارشی داره که باید درمان بشه