خ.ف
عنوان :

لک و پیس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر . من چند وقتی میشه که دچار بیماری لک پیس شدم
الان هم چند لکه سفید روی دستم زده شده
قبلا از پماد الیدل استفاده می کردم که چندان موثر نبود
آیا لک و پیس درمانی دارد ؟
چه درمانی را شما برای از بین رفتن لک ها پیشنهاد می کنید ؟

سلام
عکس بفرستین لطفا
وسعت ضایعات ، زمان شروع و سنتون رو بفرمایید

سلام
من 40 سالمه و از 30 سالگی لک و پیس شروع شد
دو طرف چشم
دوطرف پهلوها
دو طرف ران
دو طرف زانو
دو طرف آرنج
از همه مهمتر روی دستم که جدیدا ظاهر شده
خانم دکتر. بیشتر سعی من بر این هست که رنگدانه ها برگردن و دوست ندارم از داروهایی استفاده کنم که کلا پوست را سفید می کنند
ممنون از شما

چه درمانهایی انجام دادین؟
متاسفانه وسعت ضایعات کم نیست و محل درگیری نیز ازنظر پاسخ درمانی مطلوب نیست ، همانطور که احتمالا می دونین نواحی مودار پاسخ درمانی بهتری دارند

چند سال پیش از کرم الیدل و بتازونیت و کرم ضد آفتاب استفاده می کردم ولی تاثیر زیادی نداشت
مخصوصا برای دور چشم که در شب استفاده می کردم صبحها دچار سوزش می شد
خانم دکتر منظور شما این است که راه درمانی ندارد ؟
آیا استفاده از کرم پروتوپیک و ژل ترتینویین موثر است یا خیر؟
نظر شما در این مورد چیست؟
ممنون
البته برای من مهمترین قسمت برای درمان دستهایم می باشد با بقیه قسمتهای بدن مشکلی ندارم.
ممنون میشم نظر خود را بفرمایید

لطفا برای یک ماه لوسیون بتامتازون ، روزی دوبار به لک سفید دست
پروتوپیک 0/1 ٪ روزی دوبار
کپسول سلن پلاس روزی یک عدد بخورید
و بعد از یک ماه خبر بدین

چشم. ممنون
ببخشید خانم دکتر من کم کاری تیرویید دارم و روزی یک عدد قرص لووتیروکسین مصرف می کنم. آیا مصرف این داروها تداخل دارویی ندارند؟
سلام خانن دکتر
طبق تحویز , داروها را تهیه کردم
آیا نوع داروها طبق دستور شما درسا می باشند؟
طبق دستور شما درست میباشند
آیا دارو ها را میتوان دور چشم استفاده کرد؟
به چه شکلی استفاده شود؟

سلام
بله درسته، دور پلک با احتیاط بزنید ، تست کنید اگر مشکلی نداشتین استفاده کنید
فقط به لک سفید بزنید

سلام خانم دکتر
طبق دستور شما حدود یک ماه داروها را استفاده کردم ولی بعضی از روزها یک بار از آنها استفاده کردم. در ضمن فقط روی دستم استفاده کردم.
تغییری در رنگ پوست ایجاد نشد ولی حس کردم از زیاد شدن لکهای سفید جلوگیری شده است.
چه دستوری می فرمایید.
آیا به دوره بیشتری جهت درمان نیاز هست؟
ممنون

بله حتما
برای ادامه درمان حضوری مراجعه کنید لطفا
*****091076

ببخشید خانم دکتر بخاطر شرایط کاری و اینکه نمیتوانم از مرخصی جهت درمان حضوری در اسرع وقت اقدام کنم ، امکان راهنمایی جهت درمان تا زمان مراجعه حضوری هست یا خیر؟
و اینکه آیا استفاده طولانی مدت از کرم پروتوپیک جهت درمان مضر است یا خیر؟

باید با لامپ مخصوص معاینه شوید و از دور نمی شه !