ش.م
عنوان :

کج کردن سر هنگام نگاه کردن

متخصص چشم پزشکی
باسلام دختری چهارسال ونیم دارم که موقع نگاه کردن وخصوصا هنگام تماشای تلویزیون سرش را کج میکند وازگوشه چشمش نگاه میکند چندین بار هم به اپتومتریست ومتخصص چشم پزشکی مراجعه کردم وکامل معاینه کردن وگفتن هیچ مشکلی نداره اما بازهم موقع نگاه کردن سرش را کج میکند ومرتب دیگران بهش تذکر میدن میخواستم بپرسم واقعاچه مشکلی ممکنه داشته باشه وچیکاری باید انجام داد

با سلام خدمت شما در خصوص اینکه دیدشون ضعیف باشه چون فرمودین به چشم پزشک و اپتومتریست مراجعه نمودین به احتمال قوی حتما ضعف بینایی ندارن. پس یه زحمت بکشین وقتی تلوزیون نگاه میکنه و سرشو کج میکنه از قسمت جلو به طوری که خودش متوجه نشه نگاه کنین ببینین چشمشو نیمه باز نگه نمیداره که وقتی سر به سمت راست متمایل باشه بایستی به چشم چپ دقت کنین واگه برعکس سر به سمت چپ متمایل شد به چشم راست دقت کنین

در ضمن این سوال و جواب بدین که موهای جلوی سر بچه خیلی بلند نیس که بیافته جلوی چشماش

معمولا بیشتر سرش رو به طرف چپ منحرف میکنه ونه چشمش کاملا باز ونگاه میکنه باسر کج موهاش بلند هست اما توی صورتش نیست که جلوی دیدش رو بگیره

پس مشکل بینایی نیست.و نگران نباشین

اولا اینکه تذکر دادن به کودک و مدام تکرار کردن اون کار درستی نیست

این در حقیقت یه نوع رفتار. کودکانه ای هست که ریلکسیشن میده بهش اگر میزان نشستن در اون حالت بیش از 10دقیقه نباشه و بعد از 10دقیقه تغییر وضعیت بده و سرشرو به حالت دیگه ی نگه داره نیازی نیست کاری کنین

اگر این حالت فقط در حین تماشای تلوزیون رخ میده میتونین ازش بخواین توی تماشای تلوزیون درازبکشه یعنی اول خودتون اون کارو انجام بدین تا اونهم یاد بگیره

درخصوص تذکر دادن با کودکتون صحبت کنین و بهش

تحمیل نکنین و اجبار نکنین که اون کار رو انجام نده

یه راه ساده برای اینکه اون پوزیشن رو به خودش نگیره اینه که بهش بگین تو دیگه بزرگ شده دخترم و ب

بزرگ شدی و نی نی نیستی که

نی نی ها نمیتونن مثل بزرگترا بشینن و صاف نگاه کنن سرشون کج میکنن

این باعث رغبت در تغییر رفتار کودک خواهد شد

ای ترک عادت همیشه از تشویق استفاده کنین تا تنبیه و ماخذه

ممنون ازپاسختون دخترم موقع نگاه کردن هم گاهی یهویی متوجه میشم که داره از گوشه چشمش نگاه میکنه وفقط موقع تماشای تلویزیون نیست وبیشترهم ازگوشه چشم راستش نگاه میکنه امیدوارم به مرور برطرف بشه بازم ممنون

کودک نارس و یا باوزن کمتر از 3کیلو متولد نشده اگر و زیر دستگاه نبوده بعد از تولد. در اینصورت جای نگرانی نیست و به مرور برطرف خواهد شد فقط هر دوره 6 ماه. یکبار باید ویزیت بشن وترجیحا به همکاران چشم پزشک مراجعه شود

فقط اگر کودک بعداز تولد زیر دستگاه بوده بایستی از نظر. شبکیه هم معاینه شود

اگر زیر دستگاه نبوده کودک جای هیچ نگرانی نیست به مرور بهتر میشه

وزنش کمتراز3 کیلو بوده اما زیر دستگاه نرفته شبکیه هم فکرکنم بررسی کردن چشم پزشک ممنون از راهنماییتون

شکر خدا پس جای هیچ گونه نگرانی نیست

ممنون ازلطفتون