ص.ک
عنوان :

ترک ترک شدن روی انگشت اشاره

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود یک سال است که پوست انگشت اشاره به صورت متورم و ترک ترک می شود

از کرم اوره ده در صد ثمین استفاده کنین دستتون هم با پن پوست خشک بشورین با مواد شوینده و محرک هم در تماس نباشین مگر با دستکش نخی و پلاستیکی به مدت یک هفته هم استفاده از پماد کلوبتازول شب ها بلا مانع است اگر بهبود نیافت به پزشک متخصص پوست مراجعه کنین