م.ع
عنوان :

گوارش

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام و عرض احترام خدمت استاد گرامی جناب آقای دکتر نقشبندی ، بنده نفخ شدید دارم ، مخصوصا هنگامی که دراز کش هستم ، حتی با خوردن مقدار کمی غذا یا میوه شدیداً نفخ میکنم به صورتی که معده صدای تبل میده ، قبلاً اصلأ اینگونه نبودم و حتی بعضی وقتها در رخت خواب به راحتی شام یا ناهار می خوردم ، الان به صورت نشسته هم نفخ شدید میکنم ، ونفسم میگیره
دارو هایی که مصرف می کنم
آنتی بیوتیک های بسیار قوی
مسکن تر کیبی استامینوفن ، ژلوفن ، کدیین روزی چهار پنج عدد
وزن 190 کیلو گرم
قد 175 کیلو گرم
سن 40 سال
بیماری ضایعات عفونی پیشرفته پوست دارم ، هیدرادنیت چرکی
آپنه شدید خواب هم دارم که دو ساله نشسته می خوابم
ورم پا و حدوداً کل بدن هم دارم
سپاسگزارم از محبتتون

سلام .بااین اوضاع ووزن بالا بیشارین مشکلات شما همون ورن بالا و اپنه خواب است .مصرف مداوم انتبیوتیک لاعث تغییر فلور طبیعی میمروب روده ها میشه وایحاد نفح میکنه

تاجایی که ممکنه بدون تجویز پزشک انتیبیوتیک مصرف نکنید

کپسول پرودایجست پویا عر12ساعت کپسول امپرازول ناشتا .

Fbs ESR CRP S/E×3 AST ALT ALPH CBC  bun cre DIFF CA PH FERRITIN TIBC SI

سپاسگزارم بروی چشم
استاد دارو ها تهیه شد ، فقط امیدوارم امپرازول مشکل ورم اثنی عشر که باعث درد قفسه سینه و در پشت کمر که با تنفس شدیداً درد می گیره برام ایجاد نکنه ، باز هم سپاسگزارم عکس داروها ارسال شد.
سپاسگزارم استاد ، پیگیر آزمایشات هستم ، در ضمن هر موقع که باید مجدد ویزیت تهیه کنم لطفاً اعلام بفرمایید ، سپاسگزارم بابت محبتتون