ه.ا
عنوان :

خشکی لب

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
درود بر شما . مدت 8 سال است که مبتلا به خشکی لب هستم و تا الان به 5 پزشک مراجعه کردم ولی فایده نداشته . حاشیه بیرونی لب خشک میشود متورم و قرمز میشود و منجر به ترک و سوزش میشود . البته این روند تناوب دارد و همیشگی نیست و کم و زیاد میشود
درود مجدد . ببخشید بابت تاخیر چون منتظر بودم به اون وصعیت سخت برسه تا براتون عکس بفرستم
لبها برجسته شده بشدت خارش دارند و اصلا حالت ارتجاعی ندارند و همچنین قرمز شدن و خارش در گونه ها .
البته جدیدا متوجه این نکته شده ام که نور خورشید هم باعث تشدید این مشکل میشود . واقعا دارم اذیت میشم آقای دکتر .
با سپاس از شما و اپلیکشن ژوپ

سلام
نیاز است شما از نظر درماتیت تماسی و نیز بیماریهای روماتیسمی بررسی شوید.
تا آن موقع از کرمهای نرم کننده مثل اوسرین و نه مرطوب کننده استفاده کنید و از فشار دادن لبها بهم بدلیل خشکی پرهیز کنید.

درود . سپاس از پاسخ تون . من میتونم برای انجام درمان حضورتان برسم

برسم