ا.ح
عنوان :

مشکل تنفس

فوق تخصص ریه
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما اساتید بزگوار
مشکل اصلی من مشکل نفس کشیدنهای عمیق هستش اونم نه به طور مداوم یه روز خوب یه روز بد،طوری هستش که کلافه کلافه میشم احساس میکنم نیاز دارم به نفس عمیق که اونم انگاری کامل به ته ریه نمیرسه مثل اینکه نصفه برمیگرده وبعد چندبار فشار آوردن واسه نفس کشیدن عمیق یکی راحتم میکنه که این امر باعث میشه بی حوصله وکلافه میشم واین مشکل از15 سالگی بامن هستش تا الان که 41 سالمه ولی نه به این شدت که مثل الان هرروز باشه، قبلا شاید ماهی یکبار یا در سال دوبار درروز اینجوری میشدم .که حتی دکترهای متعددی رفتم ازجمله دکتر قلب حتی بهم گفتن که شما یه راه باز توی مسیر قلبتون دارید باید بسته بشه که این راه باز بنام عمل EPSروی قلب بنده انجام شد که به گفته دکترم این راه باز باعث میشه استرس اصظراب ودرنتیجه مشکل تنفسی ایجاد میکنه که بعد یکسال ازاین عمل نیز بازم هم همون مشکل رودارم که الانم هم رفتم دکتر قلب مجددا اکو ونوار قلب گرفتن گفتن هیچ مشکل قلبی درحال حاضر ندارید .دکتر داخلی هم رفتم گفتن رفلکس معده دارید داروی معده خوردم بازم همونطوری هستم نه خوب نه بد .دکتر ریه رفتم حتی بهم گفتن شما حجم ریه هاتون از نرمال هم بهتروحجم ریه بیشتر هستش .خودمم ورزش میکردم بدنسازی داروهای متعددی هم به مدت نه سال خوردم نمیدونم این داروها هم تاثیر به نفسم گذاشته یانه .ولی یکسال هستش نمیرم کلا کنار گذاشتم.درضمن مشکل کم کاری تیروئید هم دارم دوسالی هستش دارو مصرف میکنم تحت نظر میباشم.حتی بعضی از نظرای دکترای ارجمند این هم بود که مشکل ماربطی به اعصاب داره که مدت دو هفته هستش میرم پیش دکتر اعصاب نه بهتر هستم نه بدتر ولی یکم قابل تحملتر شده .از شما اساتید محترم خواهش میکنم اگه امکانش هست منو راهنمایی بفرمایید که چیکار باید بکنم .ناگفته نماند حتی یه مدت دکتر داخلی میرفتم بمن میگفت که شما انسداد مجاری تنفسی دارید .آمپولی بنام آمینو فیلین با بتامتازون با سرم تزریق میکردن خیلی بهتر میشدم یعنی آب روی آتش میشدم خیلی قابل تحملتر میشدم واسه مدت کوتاهی.ولی بعد یه مدت تکرار این دارو دیگه اثر نمیکرد.
باتشکر از شما بزرگواران

با این اوصاف باید بگم که مشکل شما بنظر عصبی می رسه. ولی برای بررسی بیشتر نیاز است خودم معاینه کنم . اگه البته مقدور باسه تهران بیاید. با شماره 88050421 تماس بگیرید