ر.ز
عنوان :

تب و اسهال

متخصص بیماری های کودکان
دکتر رومیسا را صبح پیش شما آوردیم تو بیمارستان سلامت فردا . فرمودید آزمایش سرسع مدفوع بدهیم و جواب آزمایش را برای شما بفرستیم . این جواب آزمایش است . لطفا بفرمایید چی کار کنیم . ممنون . رومیسا یک سالش است . سپاس

تو مطب آزمایش را دیدم فقط این مشاوره رو باز میگذارم هر روز به من اطلاع رسانی کنید

سلام و روز بخیر جناب دکتر . اون کپسولی که داده بودید را باز کردم و داخل شیر ریختم و خورد . آنتی بیوتیکش هم نوبت دوم را بهش دادیم . استامینوفن هم بهش میدیم . غذا کم میخوره ولی . آب و شیر مادرش را خوب میخوره . ولی تبش هنوز پایین نیومده .
ممنون از این که مشاوره را باز گذاشتید . خیلی ماهید و گل
هنوز هم اسهالش برطرف نشده . امیدوارم امروز همه چی بهتر بشه . به نظر شما تا امشب اگه خوب نشد بیارمش بیمارستان یا تا فردا هم صبر کنیم جناب دکتر عزیز ؟

سلام اگر تب ادامه داشت امروز بیاورید مطب