ج.ع
عنوان :

وسواس عملی افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام پیری25ساله هستم که سر کار میرفتم قبلن خوب بودم 6ساله کار نمیرم بیکار شدم دو الی سه سال وسواس عملی شستشو شدید گرفتم که به خود درگیرم روزانه سه ساعت و الان و دکتر هم رفتم قرص سرترالین کلومیپرامین فلوکسامین100 اینا داده بدتر شده ام خوب بودم سه چهار نوع دکتر رفتم فایده نداره بدتر میشم الان بدتر شده ام گاهی احساس ناراحتی غم میکنم گاهی فکر مرگ و جنازه بعدش چه طور میشه میوفتم و بعد از استفاده چند تا دونه قرص سرترالین که الان نمیخورم چند روزه شب ها ساعت 4صبح خوابم میبره قبلن ساعت 1 الی2میخابیدم ساعت9 الی10 بیداربودم الان 4صبح میخابم تا ساعت 1بعد ظهر خواب هستم و صح میخاهم بلند بشم نمیتوانم احساس خواب میکنم میخابم تا یک بعد ظخر گاهی هم بعد از بلند شدن بعد دو الی 3 یاعت بعد وسواس دوباره خوابم میگیره کمی میخابم و توی منزل هم بد رفتاری میکنن میگن مفت خور از اینجا برو داد بیداد میکنند یرم فحش میدهند حالم گرفته میشه گاهی هم احساس گریه بهم دست میده و دکتر هم رفتم فایده نداره و خوب بودم سرترالین مرا بدتر کرده خواهش میکنم لطفا سوال مرا دقیق دقیق بخونید ببینید چی گفتم مت وجه بشید بعد جواب مرا بدهید من چه کار کنم اذیت میشوم خودم هم خسته شده ام ایا کار پیدا کنم بروم بهتر میشوم و داروی خاصی هم باز واجب هست لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید دیگه خسته شده ام حالم بده بهم میخوره از این زندگی چه کار کنم من لطفا دقیق بگویید من منتظر جواب هستم در ضمن قرص کلونازپام هم داده بهم دکتر که مصرف نکردم تا حالا دست شما درد نکنه ممنون ببخشید شرمنده تشکر

سلام و وقت به خیر دوست عزیز. درک میکنم که چقد دارید اذیت میشید. حتما سر کار رفتن به شما کمک میکنه ، ورزش هم برای بهبود افکار منفی کمک کننده است. داروی سرترالین اگه خوب نبوده میتونید از داروی فلوگزتین هم استفاده کنید. در ضمن به یه درمانگری که رواندرمانی انجام میده مراجعه کنید جهت شروع درمان شناختی رفتاری در کنار دارو... وسواس به درمان مقاوم ولی در صورتی که خسته نشید و دارو و رواندرمانی با هم انجام بدید نتیجه بهتری میگیرید .

و من باید چیکار کنم این مشکل را اگه در منزل تکون خوردم یا حرف زدم در میان میگند مفت خور جات اینجا نیست و بعدش هزار جور فحاشی میکنند الان که چهار پنج روزه احساس گناه احساس مرگ احساس غم میکنم که اگه کمی بهتر بشم و در منزل بد رفتاری کنند با من بدتر میشوم این مشکل خانوداگی را من باید چه کار بکنم خواهشن بهم بگید

دارو و رواندرمانی کمک میکنند که تحمل شما در برابر محیطی که شاید قابل تغییر نباشه و همینطور شرایط استرس آور دیگر بالاتر بره