m.c
عنوان :

مثبت شدن تست PPD

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام من جهت بارداری چکاب کامل دادم که تست PPD مثبت شد حدود 16 میلیمتر . با توجه به آزمایش اصلا سابقه چنین بیماری در خانواده نداریم و من هیچ کدام از علائم سرفه ، خلط و ندارم به دکترم هم گفتم و با دستور دکتر رادیولوژی هم رفتم که نظر پزشک در این مورد مشکلی نبود. و عکس خوب بود همچنین آزمایش دادن قبل از اون قرص جوشان FLUIMUCIL حدود 20 عدد تجویز کردن که تا حالا 18 عدد آن مصرف شده ولی تاکنون خلط نداشتم حتی آزمایشگاه هم که رفتم وقتی گفتم خلط ندارم ظرف به من دادن که به مدت سه روز روی یکی از آنها را خلط بریزم و ببرم ولی هنوز خلطی ندارم با توجه به اینکه دکترم نیست خواهشمند است راهکاری برای من بیابید واقعا خسته شدم . باید جواب پزشک عفونی را برای پزشک زنان هم ببرم. متشکرم. آزمایش چکاب و نوع آزمایش تست سل ضمیمه می باشد.

ببین دوست عزیز من نمیدونم چرا برای چکاپ قبل بارداری برای شما PPD خواستند

حالا که خواستند هم باید بدونند که این تست تو 80 درصد ایرانیها مثبت است و اگه شخص بدون علامت باشه فقط ی عکس قفسه سینه میگیریم و اگه اون هم نرمال باشه هیچ کار دیگه ای نیاز نداره

بله
سلام

عزیزم عکس قفسه سینه ات رو برای من بفرست اگه برات امکان داره

دکتر گفتن که عکس سینه شما مشکلی نداره ولی چون نتیجه آزمایش مثبت بوده آزمایش سل هم انجام دهید
من چون میخواهم IVF کنم بیمارستانی که من آنجا تشکیل پرونده دادم برای تمام بیماران شبیه من همین تست و یک چکاب کامل می نویسند که انجام دهند
بخاطر همین بیمارستان یک نامه جهت متخصص عفونی دادن که با توجه به آزمایش تایید کنند که برای IVF مشکلی ندارند

ببین عزیزم من خودم تست PPD ام 23 میلیمتره ....تمام هموارانم هم این تستشون مثبته...اونقدر تو ایران زیاده که میگن اگه کسی این تستش منفیه بدونید که احتمالا تست ppd درست براش انجام نشده...اصلا وقتی علامت نداری اهمیتی نداره...این تست نشون میده که میکروب سل وارد بدنت شده ولی چون سیستم ایمنی خوبی داشتی مهار شده و نیاز به هیچ کاری نداره مگر اینکه علامت دار باشی.. یعنی تب و تعریق شبانه و خلطهای زیاد و خونی..شما که با دارو هم خلط نداری....اصلا نیازی به انجام این تست قبل بارداری نبود

متاسفانه پزشک متخصص عفونی که به ایشان مراجعه کردم فعلا درمرخصی هستند و تا هفته آینده نوبت دادن
اتفاقا خانمی هم که مثل من برای بارداری مراجعه کرده بود میگفت تست من حدود 2 سانت بوده
الان بیمارستان اون تاییدیه متخصص عفونی را میخواد

ببین عزیزم آی وی اف هم توجیه کننده این قضیه نیست...تستPPD مثبت ..قدم بعدی میشه عکس قفسه سینه..اونم اگ نرمال باشه شما اصلا نیازی به دادن خلط نداری...شخصی که علامت دار نیست که نیازی نداره خلط بده..آزمایش خلط ماله کسیه که یا عکس قفسه سنه اش مشکل داره یا خلطهای زیاد و طولانی همراه باppd مثبت داره

متخصص زنان گفتند که فقط به این متخصص عفونی مراجعه بشه؟

حتی هفته گذشته که به آزمایشگاه رفتم مسئول اونجا به من گفت که تست بده گفتم که خلط ندارم که پس برای چی مراجعه کردی و به ایشان گفتم که دکتر گفته . ایشون هم گفت وقتی که خلط نداری برای چی میخوای آزمایش بدی
دکتر گفت که قرص های جوشان را بعد از یک هفته که مصرف کردی برای آزمایش برو
دکتر گفت که قرص جوشان را بعد از یک هفته که مصرف کردی برای آزمایش برو
بهرحال مرسی از پاسخ شما و خوشحال شدم که با شما آشنا شدم

عزیزم شما از نظر من نیاز به هیچ اقدام دیگه ای در مورد سل نداری

این هفته مرخصی هستم وگرنه ی نامه سلامت کامل و اوکی بهتون میدادم

خواهش میکنم عزیزم....خیالت راحت باشه ..هیچ مشکلی از نظر سل نداری

خیر پزشک زنان برای متخصص عفونی نوشتن ولی نگفتم چه شخصی . من چون بیمارستان مصطفی خمینی نزدیک محل کارم می باشد و کارمند هستم به این دکتر مراجعه کردم ولی فکر نمیکردم اینقدر یک جواب آزمایش من اینقدر طولانی بشه نزدیک 3 هفته میشه من درگیر این مسئله هستم و خیلی ناراحت و استرس زیادی رو گذرندم
متخصص عفونی متعجب بود که چرا با وجود نتیجه تست PPD شما هیچ علائمی نداری من به ایشون گفتم حتی سابقه فامیلی تو خانواده هم در مورد این بیماری وجود نداره اصلا متعجب شدم که مرتب به من میگفت واقعا هیچ سرفه یا تب و لرز یا خلط نداری پاسخ من هم به ایشان منفی بود
مرسی از لطف شما

نه عزیزم...نگران نباش...به نظر من پزشک عفونیتون رو عوض کنید

متشکرم
سلام خانم دکتر این هم عکس قفسه سینه که فرموده بودین براتون ارسال کردم
ممنون از شما خانم دکتر
من میتونم هفته آینده مطب یا بیمارستان بیام خدمت شما

خواهش میکنم.خوشحال میشم در خدمتتون باشم.ولی شاید کارم طول بکشه و زمان برگشتم مشخص نیست...اگه عجله دارید برید بیمارستان لقمان درمانگاه دکتر علوی یا بیمارستان لبافی نژاد درمانگاه دکتر تهرانی...کارشون خوبه...اگر هم عجله ندارید هر وقت برگشتم بهتون اطلاع میدم

مرسی از لطف شما