ن.م
عنوان :

ورم پا بعد از عمل تنگی نخاع

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام و خسته نباشید ببخشید مادرم الان چندسال تنگی نخاع داشت و دکترش اجازه عمل بهش نمیداد ولی یکی از پاهاش خیلی دردش میکرد اصلا دیگه نتونست راه بره براساس یه سری عکس دکتر تشخیص داد بخاطر همون تنگی نخاع و باید عمل شه الان یه ماه عمل کرد از همون روز اول همون پاس انگشتاش بی حرکت بودن دکترش گفت که مشکلی نداره به مرور بهتر میشه الان یخورده راه میره از ساق پا تا نوک انگشتاش ورم شدید میکنه ولی درد نداره دلیلش چیه؟باتشکر
اقای دکتر توروخدا زودتر جواب بدین

سلام
وررم پا علل متنوعی داره.اگه مادر از نظر قلبی بررسی شدن و آزمایشات خون شامل:کلیه،کبد،تیرویید نرمال باشه و دارویی که ورم پا بده میل نکنن،اونوقت میشه گفت مربوط به کمره.اگه تحرک بیشتر بشه ورم پا کمتر میشه هر چند به میزان موفقیت جراحی هم بستگی داره

اقای دکتر برای ورم پا دارویی تجویز نکردن و مشکل خاصی هم ندارن روزی دوساعت تا سه ساعت پیاده روی دارن خدا رو شکر کمرش اصلا دردی ندارن فقط ساق پا به پایین ورم شدید میکنن جوری دس میزاریم میره تو و سوز سوز میشه.اگر دارویی مدنظرتونه لطف بفرمایید
اصلا هیچ دارویی بهش نداد فقط روزی عمل کرد مسکن با چند امپول بهش داد همین
فقط داروهای رماتیسم که خیلی خفیف بود استفاده میکنه با داروی فشار خون.ولی دکتر دیسک کمر هیچ دارویی برا بعد عمل بهش نداد جز هم اون امپول که چند روز اول زد

سلام
کپسول مگنی فورت روزی یک عدد
کپسول پرگابلین 75،شبها یک عدد
میل کنن و آروم آروم راه برن

ممنونم تشکر
اقای دکتر ای داروها برا قلبش مشکلی نداره اخه قبلا مشکل قلبی داشت فکر کردم دیگه دارو رو قطع کرده الان میگه که هنوز استفادش میکنه.برای قلب مشکلی نداره؟
سلام خسته نباشید اقای دکتر.ببخشید اقای دکتر مادرم هنوز ساق پاهاش به پایین ورم زیاد داره پهلو یه متخصص رفت که ببینش براش نوار عصب گرفتن با کل ازمایشات مشکلی نداشتن براش ده جلسه فیزوتراپی نوشته الان دوماه عمل کرده میخاستم بدونم براش ضرری نداره؟
داروهایی تجویز کردین هم استفاده کردن