b.m
عنوان :

بی اشتهایی

فوق تخصص نفرولوژی کودکان
باسلام من یه دختر7ساله دارم وزنش 20کیلو.اصلاً اشتها نداره هرروزباکلی دعواغذابه خوردش میدم وسط غذاهم یه پارچ آبو خالی میکنه.چی بهش بدم که اشتهاداشته باشه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام.خوردن آب زیاد اشتهاش رو ممکنه کم کنه .اول توسط پزشکش از نطر بیماری جسمی معاینه بشه .اگه مشکلی از این بابت نداشت داروهای اشتها اور تجویز برای مدت کوتاهی میشه تجویز کرد

دکتربردمش مشکلی نداشت شربت سیپروهپادین دادکه فایده نداشت.شماچی تجویز میکنید؟؟

قدش چنده و در طی یکسال اخیر چند کلیو وزن اضافه کرده.

110قدشه تقریباً3یا4کیلو.قبلاًاشتهاش خوب بودیه ساله اینطوری شده

اصافه وزنش برای یکسال خیلی خوب بوده .ولی قدش زیر نموداره .فعلا واجبتر قدشه و باید حتما توسط دکتر غدد کودکان از نظر هورمونی بررسی بشه

خیلی ممنون