ع.غ
عنوان :

بی حسی شصت پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام مدت یک ماهه هر دو شصت پا م بیحس حتی بعضی مواقع شصت پام سوزش عجیبی احساس میکنم و اینکه تمرکزی روی ادارخودم ندارم باید هرجایی که باشم تخلیه کنم کارگر روفتگرشهرداری هم هستم تا صبح جارو کردن و سر پا ایستادت برام درد آور شده راستی قبلا کم خونی شدیدمشکوک به تالاسمی مینور داشتم اما هر روز کپسول ففول میخورم 31 سالمه
ممنون

سلام .برای سوزش پاها علل کم خونی و تنگی کانال نخاعی و . . . می تواند باشد .باید معاینه شوید .
در صورتی که تشخیص کم خونی تالاسمی قرص اهن بدردتون نمیخوره .اسید فولیک و ویتامین ب تجویز میشود.

جهت معاینه . ادرس: تهران .بیمارستان اکبر ابادی.مولوی

درمانگاه طب فیزیکی.شنبه تا سه سنبه