H.S
عنوان :

خشکی چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام و خسته نباشید
بنده خشکی چشم دارم و به توصیه متخصص از ژل چشمی لیپوزیک استفاده می کنم.
می خواستم بدونم مدل ایرانی ژل چشمی هم داریم چون لیپوزیک به سختی پیدا می کنم و هر دفعه کلی داروخانه رو باید بگردم؟
می خواستم از عوارض ژل های چشمی هم بپرسم؟
و این که من هر وقت اذیت می شم از ژل چشمی استفاده می کنم ممکنه در یک روز چندبار استفاده کنم و ممکنه چند روز هم لازم نباشه استفاده کنم اشکالی نداره؟
و آخر هم این که بعضی مواقع چون چشمم زیاد اذیت می کنه ژل زیادی داخل چشمم میریزم آیا این اشکال نداره؟
تشکر فراوان

سلام. وقت بخیر. معادل ایرانی ایده آلی نداره منتها می تونید از پماد ویتامین آ چشمی استفاده کنید.

ترجیحا هرشب از پماد استفاده کنید و به مدت سه ماه مستمر ادامه بدید. در کنارش از قطره های چشمی اشک مصنوعی در طول روز بهره بگیرید . سعی کنید در اولین فرصت جهت معاینه مجدد توسط چشم پزشک اقدام بفرمایید

ممنون از شما، پماد ویتامین آ چشمی رو باید اطراف چشمم بمالم یا مثل ژل چشمی داخل چشم بریزم؟
الان نزدیک یک سالی میشه که فقط از لیپوزیک استفاده می کنم و اشک مصنوعی چون استفادش برام سخته استفاده نمی کنم.
ممنون از وقتی که میزارین، سپاس گزارم

خواهش میکنم.
پماد داخل چشم استفاده بشه. حتما اشک مصنوعی رو اضافه کنید و حتما پیگیری کنید که معاینه انجام بشه که اگر علاوه بر خشکی ، عناصر التهابی هم دیده شد داروهای اختصاصی تری شروع بشه . درمان خشکی چشم نیازمند زمان و صبره. موفق باشید

ببخشید دوباره مزاحم شدم
به کدوم متخصص چشم مراجعه کنم، اونجور که فهمیدم پاتولوژی درسته؟

خیر. به فوق تخصص قرنیه مراجعه بفرمائید