F.K
عنوان :

خونریزی شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من بعلت بیماری آندومیز و خونریزی شدید تحت دومان هستم و دکتر به من سه نوبت آمپول دیفرلین دادن که من اولین تزریقم 26شهریور که نهم پریودیم بود انجام دادم ولی من 5مهر پریود شدم ونسبتا شدید و هنوزم خونریزی دارم میخواستم ببینم طبیعی هست با زدن آمپول همچنان پریود میشم

سلام ...از اثرات امپول دیفرلین در اغلب افراد قطع پریود است ولی اولا این اثر گاهی در همه رخ نداده و گاهی بروز ان زمان بیشتری میبرد

یعنی طبیعی هست که حتی زودتر پریود شدم ؟از وقتی هم پریود شدم کناربیکنیم بین کشابه رانم درد میگیره و ول میکنه
کشاله
دفع های پیش این درد نبود

دردها ممکن است مربوط به اندومتریوز باشد،پریود درحد 4،5روز تغییر قابل اغماض است

ممنون