ح.ع
عنوان :

دندان های خراب و جایگزین دندان های کشیده شده

دندانپزشک
سلام بنده یک سوالی داشتم لطفا دقیق بخونید و مرا راهنمایی کنید چون موندم توی این سوال و خیلی وقت و خیلی خیلی خیلی نگران و افسرده ام کرده و از هر دکتری سوال میکنم درست جواب نمیدهند و هر کی یک جور حرف میزنه و جواب میده و من 26 سالمه چون دندان هایم را رعاینت نکردم و مسواک نمیزنم و دود مصرف میکردم حالا نمیکنم خراب شده و تمام دندان هایم را از آرواره عقب سمت راست و چپ تمامی انها را کشیدم و از جلو هم چهار تا دندان روکش دارم و 3 تا بالا از خود دارم که انها هم خراب هستند و از پایین هم همین طور که میخاهم اقساطی درست کنم و سوال من این هست که من هزینه کاشت و ایمپلنت ندارم چون مددجو دستگاه حمایتی هستم و بیماری قلبی هم که دارم نمیتوانم ایملنت کنم و از دندان مصنوعی هم متنفرم و وسواس که دارم کلن حالم بد میشه و میخاهم ببینم باید جای دندان های خالی چه چیزی میشود با هزینه کم تر ثابت جایگزین کرد و 4 تا روکش هم که دارم جلو دکتر برای من موقت چسبانده بود که در اومد و از سمت راست دندان اولی روکش من بغل دندان نیش پوسیده بود توی روکش و پیچ توی لثه من بود که جای دندان صاف شده بود در آوردم و رفتم مجددا موقت چسباند و خود دکتر من اونجا نبود که درست کنه و میخاهم ببینم این دندان که صاف شده و پیچ داخلش بود و ریشه آن مونده میتوان مجددا درست کرد نگرانم کرده افسرده شده چون در اومدند روکش ها در تلفظ کلمات نمیتوانستم درست بیان کنم مثلن چ را میگفتم ش این طوری بگم اگر بدونید و یک دندان نیش من هم سمت چپ بغلش خراب شده این میخاهم ببینم درست شود روکش نمیخاهد دندان نیش یزرگ هست و لطفا به دقت سوال های مرا بخونید ببینید در کجا چه سوالی کرده ام و دقیق دققیق جواب مرا بدهید من خیلی نگران افسرده شده ام که از نگرانی در بیام و سواب داره خواهشن دقیق راهنمایی و کمک کنید منتظرم در ضمن عکس هم از دندان ها و روکش ها میفرستم با دقت نگاه کنید دست شما درد نکنه ممنون ببخشید شرمنده تشکر لطف دارید شب خوش

سلام.فعلا با توجه به وضعیت شما اگر دندان غیر عفونی و قابل نگهداری دارید بائو سعی کنید تا حد امکان بازسازی و نگهداری کنید .مثلا اگر پیچ دندان در آمده و ریشه دندان بلند است و عصب کشی خوبی شده ، پست مطابق روکش برای آن درست کنید و روکش قبلی را استفاده کنید.برای جایگزینی هم پروتز پارسیل بدون کام یا چند دندانی کوتاه کارساز است و در آینده جز دندان متحرک ممکن است چاره ی دیگری نداشته باشید. معاینه ی دوره ای 6 ماهه یا حداکثر 1 ساله برای شما ضروری است و قبل از هر چیز نیاز به عکس تمام فک دارید.